foto

Divina Cucina

Divina Cucina

Welkom bij Divina Cucina - Waar Smaak en Gastvrijheid Samenkomen!

Bij Divina Cucina nemen we u graag mee op een reis vol smaak, hartelijkheid en heerlijke gerechten. Onze culinaire avonturen begonnen in 2015 en sindsdien hebben we met veel plezier Nederland veroverd met onze passie voor goed eten. Onze chef-kok, Gabriella Ficarelli, heeft niet alleen als getalenteerde vrouwelijke chef in Nederland naam gemaakt, maar heeft ook in januari 2023 de prijs gewonnen voor de 'Lekkerste Pasta van Nederland'. Daarnaast heeft ze met veel enthousiasme haar liefde voor koken gedeeld op radio- en tv-programma's.

Onze Geschiedenis

Divina Cucina is ontstaan als een warm familiebedrijf. Gabriella staat achter het fornuis en laat haar creativiteit spreken, terwijl haar moeder, Adriana, de rol van charmante gastvrouw op zich neemt. Samen hebben ze Divina Cucina gemaakt tot wat het vandaag de dag is - een plek waar u zich direct thuis zult voelen, met heerlijke gerechten en een glimlach.

Locatie

Ons restaurant is gevestigd aan het Molenplein, in een historisch pand uit 1800. Dit gebouw, met al zijn karakter, heeft zelfs als inspiratie gediend voor ons kenmerkende Divina Cucina-logo. We nodigen u uit om de unieke sfeer van deze plek te ervaren terwijl u geniet van de heerlijke gerechten. Bij Divina Cucina hebben we twee prachtige terrassen om van te genieten. 'La Stradina', ons romantische zijterras, is perfect voor intieme diners, terwijl ons ruime terras op het Molenplein een levendige sfeer creëert waar u kunt genieten van lekker eten in de buitenlucht.

Menu

We zijn trots op onze 4-gangen degustatie menu. Dit menu wisselt veel en begint met een smakelijke selectie antipasti op een gezellige plank die u met uw gezelschap kunt delen, gevolgd door huisgemaakte pasta, een keuze aan hoofdgerechten - verse vis, vlees of vegetarisch - en als afsluiter, 'il dolce'. Natuurlijk is het menu aan te passen aan uw smaak en eetlust.
Naast ons degustatie menu is het ook mogelijk om à la cart te heden, de kaart veranderd elk seizoen, daarnaast hebben wij veel dag specials, doordat we met extreem verse ingrediënten werken!

Bij Divina Cucina draait alles om het delen van smaakvolle herinneringen en het creëren van een glimlach op uw gezicht. We heten u van harte welkom en hopen u snel te verwelkomen voor een heerlijke maaltijd bij ons.

A Presto!

- Locatie -

Adres: Nobelstraat 6 
  3262 PM
  Oud-Beijerland
Telefoon:  0186-848891

Hondjes zijn bij ons welkom! 🐕

- Openingstijden -

Woensdag  17:30 - 22:00
Donderdag  17:30 - 22:00
Vrijdag   17:30 - 22:00
Zaterdag   17:30 - 22:00
Zondag   17:30 - 22:00

 

- Betaling -

U kunt bij ons betalen met Pin, Mastercard, VISA, Paypal en contant.

- Social Media -