foto

Divina Cucina

Divina Cucina


Hoe het begon...
In 2005 heeft Adriana, samen met haar broer, de nodige ervaring opgedaan met Restaurant Montesanti aan het Vierwiekenplein. Destijds was Montesanti erg populair onder de liefhebbers van de Italiaanse keuken. Adriana had nooit gedacht dat zij 10 jaar later een nieuwe uitdaging aan zou gaan in Oud-Beijerland.

Chef-kok Tonio
Greco
De enige Italiaanse chef in de Benelux met de benoeming: Meester van de Italiaanse keuken. Zijn passie, fantasie en doorzettingsvermogen zijn ongelooflijk. Dagelijks zet hij zich in om zijn gasten unieke Italiaanse smaken te laten proeven, zoals deze daadwerkelijk horen.

 

Divina Cucina
Divina Cucina is gevestigd aan het Molenplein en zit in een uniek kenmerkend pand. Het is zo kenmerkend dat het logo van Divina Cucina erop is geïnspireerd. Het pand bestaat uit twee verdiepingen, beneden het restaurant en boven de pizzeria. De boven verdieping kan ook worden afgehuurd voor feesten en partijen. Divina Cucina beschikt over 2 terrassen, een mooi zijterras en een groot terras op het plein. In de zomer van 2019 wordt het plein gerenoveerd tot een gezellig horecaplein met meer groen. Dan kunnen onze gasten helemaal genieten van Italiaanse avonden in Oud-Beijerland.

 

Menu
Laat u verrassen! Onze specialiteit is het 4-gangen menu van de chef. Hierbij kiest u voor vlees, vis of vegetarisch... wij doen de rest! Een dagelijks wisselend menu bestaande uit traditionele antipasti, huisgemaakte pasta's, verse vis en vlees gerechten. Uw menu zelf samen stellen via de kaart? Geen probleem! De pizzeria bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een ruime keuze uit pizza's en pasta's. Reserveren en afhalen is hierbij mogelijk. Barolo, Brunello di Montalcino, Amarone, Valpolicella. Naast onze verse gerechten hebben wij een uitgebreide wijnkaart voor u samengesteld met uitsluitend Italiaanse wijnen.
Buon appetito!

- Locatie -

Adres: Nobelstraat 6 
  3262 PM
  Oud-Beijerland
Telefoon:  0186-848891

- Openingstijden -

Woensdag  17:30 - 22:00
Donderdag  17:30 - 22:00
Vrijdag   17:30 - 22:00
Zaterdag   17:30 - 22:00
Zondag   17:30 - 22:00

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Op aanvraag gaan wij voor groepen open.

- Betaling -

U kunt bij ons betalen met Pin, Mastercard, VISA, Paypal en contant.

- Social Media -