Degustatie Menu
Maak kennis met onze specialiteit, het 4-gangen degustatie menu. Neem je smaakpapillen mee op een culinaire reis door Italië! We beginnen met een bruschetta, gevolgd door een gezellige plank vol warme en koude hapjes. Daarna serveren we een pasta, een hoofdgerecht en sluiten we af met een heerlijk dessert.
Te bestellen vanaf 2 personen
Antipasto misto
Een proeverij van traditionele Italiaanse antipasti.
Primi
Huisgemaakte pasta, onze gastvrouwen zullen de pasta toelichten.
Secondo
Hoofdgerecht, onze gastvrouwen zullen de opties bestaande uit vlees, vis en vegetarisch toelichten
Dolce
Dessert
4-gangen
52
3-gangen zonder hoofdgerecht 37
3-gangen zonder pasta 42
Bij bepaalde allergieën/diëten is het niet mogelijk om het menu te bestellen.
Voorgerechten
Antipasti
Pane Artigianale 7
Ambachtelijk brood, extra vergine olijfolie van eigen productie, dips
Bruschetta 9.5
(Broes-ketta) 4 stuks gegrild brood, tomaten, knoflook, basilicum
Tortino Nero16.5
Quiche gevuld met truffel en kaas
Carpaccio di Manzo e Favette 17.5
Dun gesneden rundvlees, pijnboompitten, parmezaanse kaas, krokante tuinbonen
Gamberi Fondi19.5
Garnalen in parmezaan fondue
Degustazione di antipasti 22.5 p.p.
Proeverij van voorgerechten geserveerd op een gezellige plank. Te bestellen vanaf 2 personen.
Hoofdgerecht pasta’s
Paste
Orecchietta Mia 19.5
Winnaar NK lekkerste Pasta, Runderragu met een fondue van parmezaan
Ravioli Bufungo 19
Gevuld met burrata, geserveerd in een paddestoelen saus
Cardinale17.5
Pittige romige tomatensaus met gekarameliseerde uien en ricotta
Risotto Partufo22.5
Smeuïge risotto met parmezaan en truffel
Bambini 10
Voor onze kleine gasten. Diverse opties kinderpasta’s. Vraag naarde mogelijkheden
Hoofdgerechten
Secondi
Melanzana d’Autore 21
Aubergine uit de oven, tomatensaus, parmezaan, ei
Autunnibut 25.5
Heilbotfilet op de huid gebakken met een fluweelzachte herfstsaus op basis van saffraan
Ubriata 27.5
Doradefilet “verdronken” in een paddestoelen bouillon
Manzo Porcinato 29.5
Langzaam gegaarde rund met paddenstoelen
Filetto Angus 32.5
Rundertournedos, graangevoerd, Canadese Angus
Dessert
Dolci
Gelato 9
3 bolletjes Gebo ijs
Crema al Limoncello 9.5
Limoncello room, citroencreme, crumble
Tiramisù9.5
Mascarpone room, koffie, amaretto
Fica 9.5
Witte chocolade room, geroosterde vijgen, amandelen, balsamico karamel
Dolcetto 3.5 p.st.
Geen keuze kunnen maken? Bestel zoveel mini’s als u op kunt! Vraag naar onze mini opties.
Degustazione di Formaggi 15.5
Selectie Italiaanse kazen
Degustatie Menu
Maak kennis met onze specialiteit, het 4-gangen degustatie menu. Neem je smaakpapillen mee op een culinaire reis door Italië! We beginnen met een bruschetta, gevolgd door een gezellige plank vol warme en koude hapjes. Daarna serveren we een pasta, een hoofdgerecht en sluiten we af met een heerlijk dessert.
Te bestellen vanaf 2 personen
Antipasto misto Een proeverij van traditionele Italiaanse antipasti.
Primi Huisgemaakte pasta, onze gastvrouwen zullen de pasta toelichten.
Secondo Hoofdgerecht, onze gastvrouwen zullen de opties bestaande uit vlees, vis en vegetarisch toelichten
Dolce Dessert
4-gangen 52
3-gangen zonder hoofdgerecht 37
3-gangen zonder pasta 42
Bij bepaalde allergieën/diëten is het niet mogelijk om het menu te bestellen.
Voorgerechten
Antipasti
Pane Artigianale 7
Ambachtelijk brood, extra vergine olijfolie van eigen productie, dips
Bruschetta 9.5
(Broes-ketta) 4 stuks gegrild brood, tomaten, knoflook, basilicum
Tortino Nero 16.5
Quiche gevuld met truffel en kaas
Carpaccio di Manzo e Favette 17.5
Dun gesneden rundvlees, pijnboompitten, parmezaanse kaas, krokante tuinbonen
Gamberi Fondi19.5
Garnalen in parmezaan fondue
Degustazione di antipasti 22.5 p.p.
Proeverij van voorgerechten geserveerd op een gezellige plank. Te bestellen vanaf 2 personen.
Hoofdgerecht pasta’s
Paste
Orecchietta Mia 19.5
Winnaar NK lekkerste Pasta, Runderragu met een fondue van parmezaan
Ravioli Bufungo19
Gevuld met burrata, geserveerd in een paddestoelen saus
Cardinale17.5
Pittige romige tomatensaus met gekarameliseerde uien en ricotta
Risotto Partufo
22.5
Smeuïge risotto met parmezaan en truffel
Bambini 10
Voor onze kleine gasten. Diverse opties kinderpasta’s. Vraag naar de mogelijkheden
Hoofdgerechten
Secondi
Melanzana d’Autore 21
Aubergine uit de oven, tomatensaus, parmezaan, ei
Autunnibut25.5
Heilbotfilet op de huid gebakken met een fluweelzachte herfstsaus op basis van saffraan
Ubriata24.5
Doradefilet “verdronken” in een paddestoelen bouillon
Manzo Porcinato 29.5
Langzaam gegaarde rund met paddenstoelen
Filetto Angus 32.5
Rundertournedos, graangevoerd, Canadese Angus
Dessert
Dolci
Gelato 9
3 bolletjes ambachtelijke ijs
Crema al Limoncello 9.5
Limoncello room, citroencreme, crumble
Tiramisù9.5
Mascarpone room, koffie, amaretto
Fica 9.5
Witte chocolade room, geroosterde vijgen, amandelen, balsamico karamel
Dolcetto 3.5 p.st.
Geen keuze kunnen maken? Bestel zoveel mini’s als u op kunt! Vraag naar onze mini opties.
Degustazione di Formaggi 15.5
Selectie Italiaanse kazen
Let op!
Voor groepen groter dan 6 personen graag in overleg de keuze voor à la cart of het menu van tevoren bespreken